Spoznajte svojo kožo

Kožo pogosto obravnavamo kot nekaj samoumevnega, vendar nas povezuje s svetom. Kadar je torej kaj narobe z njo, to lahko močno vpliva na naše življenje. Pri Bepanthenu že več kot 70 let delujemo kot strokovnjaki za kožo in razvijamo rešitve, ki koži pomagajo izkoristiti njen potencial za zaščito in zdravljenje od znotraj.

Poznavanje svoje kože

Razvili smo rešitve, ki koži pomagajo izkoristiti njen potencial za zaščito in zdravljenje od znotraj. Tako kožo ohranjamo zdravo, vi pa ostanete povezani s tistim, kar vam je pomembno.

vnuk in ded se držita za roke

Koža vašega otroka

Dobili ste dojenčka in spet ste popolnoma zaljubljeni. Preberite več o tem, kako negovati dojenčkovo nežno kožo.

dojenček na postelji

Ekcem/atopijski dermatitis

Srbenje, ki nikoli ne mine. Neustavljiva želja po praskanju, ki obeta olajšanje, vendar veste, da bo le kratkotrajno. Če pa trpi vaš otrok, se vam trga srce. Tu preberite več o ekcemu/atopijskem dermatitisu.

Več informacij

mazanje kreme na atopijsko kožo

Manjše rane

V popolnem svetu nikoli ne bi doživeli nobene nezgode, a v resnici so ureznine, odrgnine in tudi opekline del vsakdanjika. Kliknite sem in spoznajte različne vrste manjših ran in pravilne načine njihovega zdravljenja.

starš lepi obliž na rano otroka

Suho oko

Sodobno življenje lahko negativno vpliva na oči in privede do suhosti, srbenja, oteklosti in draženja. Tu preberite več o vzrokih suho oko ter o tem, kako to stanje zdravimo in preprečujemo.

žensko oko