Proizvodi

bepanthen mazilo, 30g.

Bepanthen mazilo

Bepanthen mazilo vsebuje dekspantenol/provitamin B5, ki bistveno vpliva na tvorbo in obnovo kožnega epitelija. Enostavno se nanaša na kožo in omogoča koži, da je zaščitena in da diha.

Več informacij

Bepanderm krema, 50g.

Bepanderm krema za lajšanje srbenja

Bepanderm krema za lajšanje srbenja je formulacija brez kortikosteroidov, ki s hitrim umirjanjem srbenja in obnovo kožne pregrade pomaga pri celjenju kože in zmanjšuje potrebo po praskanju.

Več informacij

Bepanthen krema, 30g.

Bepanthen krema

Zdravilo Bepanthen krema pospešuje celjenje površinskih ran. Vsebuje zdravilno učinkovino dekspantenol (predstopnjo vitamina B5).

Več informacij

Bepantol body losjon, 200ml.

Bepanthol Derma losjon za telo

Bepanthol Derma losjon za telo je namenjen negi pordele kože po sončenju ter pordele in izsušene kože po prhanju ali kopanju.

Več informacij

bepanthol intenzivni losjon, 200ml.

Bepanthol Derma intenzivni losjon za telo

Bepanthol Derma intenzivni losjon za telo je namenjen negi in vlaženju zelo suhe kože, predvsem po daljšem stiku z vodo med kopanjem ali prhanjem.

Več informacij

Bepanthen Plus krema, 30g.

Bepanthen Plus krema

Zdravilo Bepanthen Plus je antiseptična krema, ki pospešuje celjenje površinskih ran in preprečuje okužbo. Vsebuje učinkovini dekspantenol (predstopnjo vitamina B5) in klorheksidin.

Več informacij

Bepanthen Plus sprej, 30 ml.

Bepanthen Plus dermalno pršilo

Zdravilo Bepanthen Plus je antiseptična raztopina, ki pospešuje celjenje površinskih ran in preprečuje okužbo. Vsebuje učinkovini dekspantenol (predstopnjo vitamina B5) in klorheksidin.

Več informacij

Bepanthol kapljice za oči 10ml.

Bepanthol kapljice za oči

Bepanthol kapljice za oči vsebujejo hialuronsko kislino, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti ustvari enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni sloj na površini roženice, ki ne poslabša vida. Bepanthol kapljice za oči vsebujejo tudi dekspantenol (provitamin B5) z visoko kapaciteto vezave vode, ki navlaži in neguje oko ter obenem skupaj s hialuronsko kislino zadržuje vlago. Na voljo v večodmerni plastenki.

Več informacij

Bepanthol kapljice za oči 20 x 0,5ml.

Bepanthol kapljice za oči

Bepanthol kapljice za oči vsebujejo hialuronsko kislino, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti ustvari enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni sloj na površini roženice, ki ne poslabša vida. Bepanthol kapljice za oči vsebujejo tudi dekspantenol (provitamin B5) z visoko kapaciteto vezave vode, ki navlaži in neguje oko ter obenem skupaj s hialuronsko kislino zadržuje vlago. Na voljo v enoodmernih vsebnikih.

Več informacij

Bepanthol SensiControl, 400 ml.

Dnevna vlažilna krema Bepanthol SensiControl

Dnevna vlažilna krema Bepanthol SensiControl za proaktivno nego suhe in občutljive kože, nagnjene k ekcemu.

Več informacij