Nega oči

Bepanthol kapljice za oči vsebujejo dve naravni snovi, hialuronsko kislino in dekspantenol, ki razdraženemu očesu nudita takojšnje olajšanje.

Bepanthol kapljice za oči, 5 x 0,5ml.

Bepanthol kapljice za oči

Bepanthol kapljice za oči vsebujejo hialuronsko kislino, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti ustvari enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni sloj na površini roženice, ki ne poslabša vida. Bepanthol kapljice za oči vsebujejo tudi provitamin B5 (dekspantenol) z visoko kapaciteto vezave vode, ki navlaži in neguje oko ter obenem, skupaj s hialuronsko kislino zadržuje vlago. Na voljo v enoodmernih vsebnikih za enkratno uporabo.

Bepanthol kapljice za oči, 10ml.

Bepanthol kapljice za oči

Bepanthol kapljice za oči vsebujejo hialuronsko kislino, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti ustvari enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni sloj na površini roženice, ki ne poslabša vida. Bepanthol kapljice za oči vsebujejo tudi dekspantenol (provitamin B5) z visoko kapaciteto vezave vode, ki navlaži in neguje oko ter obenem, skupaj s hialuronsko kislino zadržuje vlago. Na voljo v večodmerni plastenki za večkratno uporabo.